Vitorio dhe Andreina po afrohen gjithmonë e më shumë me njëri-tjetrin. Ana zbulon se Masimo do t’i marrë fëmijën. E prekur nga historia e Anës,Mantovani mundohet ta ndihmojë duke ndërmjetësuar për të te z.Mori.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel