Buccal massage është konsideruar si një zëvendësues natyral i botox-it, për shkak të efektit të tij antirrudhë dhe plotësues.

Ky fitness i fytyrës, i aplikuar përmes një masazhi intraoral, konsiston në riaktivizimin e muskujve të brendshëm, konturimin e tipareve dhe shtrirjen e linjave të ekspresionit apo rrudhat, duke përmirësuar dukshëm pamjen.

Ekspertja e biokozmetikës Anxhela Panxhi na jep më shumë informacione si edhe demonstron të gjitha fazat e kësaj praktike.

Top Channel