As gjarpri, as peshkaqeni, as luani. Harrojini! Shkaku më vdekjeprurëse për njeriun është…

FOTO GALERI
1/7
Peshkaqenët janë “armiku” ynë më i vogël. Çdo vit mesatarisht 10 persona humbin jetën nga sulmet e tij dhe përafërsisht po kaq edhe nga sulmet e ujqve. Më pas vijnë luanët dhe elefantët me nga 100 jetë njerëzore të marra çdo vit, kryesisht në Afrikë.

Top Channel