Disa duhet të përpiqen shumë që të dalin sa më bukur në foto. Duhet të vihen në pozicionin e duhur, të buzëqeshin në sasinë e duhur.

Dikujt tjetër mund t’i duhet ta shkrepë aparatin fotografik dhjetëra herë para se të kapë atë pozën e pranueshme.

Por disa njerëz janë më me fat. Ata janë fotozhenikë natyrshëm, dhe arrijnë të dalin bukur edhe në situatat më të pabesueshme.

FOTO GALERI
1/17
Kur del një aparat fotografik para, nuk e tremb as zjarri.

Top Channel