Në Gjirokastër është mbyllur Festivali i 48-të i këngës për fëmijë.

Pasi dëgjoi më shumë se 20 interpretime të drejtpërdrejta në skenë, Juria e festivalit vlerësoi si zërin më të mirë nxënësen Prishila Segeri me këngën ” Fshati im” me tekst dhe kompozim të Roland Çomos.

Juria ndau 2 çmime të dyta dhe tri çmime të treta që u vlerësuan të gjitha si risí.

Mbi 130 nxënës ishin pjesëmarres në këtë festival i cili konsiderohet si ngjarja më e madhe muzikore për fëmijë në jug të vendit..

Top Channel