Yjet e rrjetit social Instagram si Sarah Ashcroft, Tahlia Skaines dhe Samantha Rayner janë në të njëjtin mendim për të provuar këtë trend të ri bikini. Vera është shumë afër por a jeni mjaftueshëm guximtare për të provuar këto bikini?

FOTO GALERI
1/8

Top Channel