Si mund të shmanget përplasja sociale për shkak të politikës? Duma jep përgjigjen në “Top Talk”

10/05/2019 17:39

Anëtarja e Kryesisë së Partisë Demokratike, Grida Duma, u pyet nga gazetari Denis Dyrnjaja në emisionin “Top Talk” mbi mënyrën se si mund të shmanget një përplasje sociale mes popullit opozitar dhe atij që përkrah qeverinë.

Duma theksoi se opozita po mundohet që të mbajë ekuilibrin “e brishtë” mes protestës së madhe dhe përgjegjësisë që ka opozita që vendi të mos dëmtohet.

“Unë ju siguroj që ajo që po bëjmë është të mbajmë një ekuilibër mes protestës së madhe dhe faktit që jemi përgjegjës që ky vend të mos dëmtohet. Është një ekuilibër i vështirë, por besoj se dhe me kosto të brendshme ne e kemi mbajtur revoltën popullore që të mos e shfaqë forcën”, theksoi Duma.

Top Channel