Tereza dhe Vitorio lidhen bashkë. Babai i Andreinës vazhdon të kërkojë prova për të vërtetuar se Pietroja i vrau të vëllain. Në mungesë të provave, ai urdhëron njerëzit e tij për ta vrarë.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel