“U larguam nga Shqipëria në periudhën e rënies së firmave piramidale. Nuk e mendonim kurrë që nuk do ktheheshim”

04/05/2019 20:00

Në episodin e “Diaspora” është rrëfimi i Besa Mone Nuhu. Besa Mone jeton prej vitesh në Corato, provincë e Barit në Itali.

Krahas pasionit për të shkruar ajo vazhdon të ushtrojë profesionin e saj si mësuese matematike.Ajo është përfshirë në projekte të ndryshme shkollore.

Besa vajti në Itali në shkurt të ‘97-ës dhe pak më vonë ndodhi rënia e firmave piramidale, dhe ajo nuk u kthye me në Shqipëri.

Top Channel