Okulisti Dr. Patric Vollmer postoi foto në rrjetin e tij social, Facebook, që tregonin një prej pacientëve të tij, i cili vuante nga një ulcer pseudomonas artificiale.

E gjitha erdhi pasi pacienti ishte shtrirë për të fjetur pa hequr më parë lentet e tij të kontaktit.

Një ulcer pseudomonas artificiale mund të shkaktojë dëm të përhershëm të shikimit, pasi bakteria shkatërron kornenë (perden) e syrit.

Në një studim të kryer 45 milionë Amerikanë përdorin lente kontakti.

Një foto e cila bëri xhiron e botës dhe u komentua nga më tepër se 30 milionë njerëz.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel