Te”Parajsa e Zonjave” do të festohet dita e nënës. Vitorio ndjek këshillën e Terezës dhe fton klasën ku jep mësim i vëllai, si një përpjekje për t’u pajtuar.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel