Ndërkohë që te “Parajsa e Zonjave” po përgatisin ekspozitën e familjes së Andreinës, i ati i saj mundohet me çdo kusht ta ndajë nga Pietroja, duke kërkuar provat që e përfshijnë ata në vrasjen e xhaxhait të saj. Vitorio dhe Tereza po bëhen gjithmonë dhe më të afërt me njëri-tjetrin.

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 

Top Channel