Sot në orën 20:00, në kanalin e Top Channel në YouTube do të njiheni me fshatin Qelëz.

Si arriti të bëhet famulli e zonës? Ndryshe nga fshatrat e tjerë, pse u bë i pari fshat në Pukë me qendër kuvendesh për liri e pavarësi më 1912-n?

Po sot, a ruhen traditat? Jetesa e banorëve si është?

Këto dhe të tjera, në orën 20:00, me Ilnisa Agollin.

Top Channel