Moda si një dukuri sociale është tepër e zakontë. Në çdo fillim stine mundohemi të ndjekim modën për të qenë të veshur bukur dhe për të tërhequr vëmendjen. Nëse duam t dukemi kaq mirë sa aktoret dhe modelet e famshme, më poshtë gjejmë disa nga veshjet më në modë të momentit.

FOTO GALERI
1/11
Tërhiqni vëmendjen ashtu si dhe Jennifer Lopez

Top Channel