Në epokën e smartfonëve dhe kamerave njerëzit po bëjnë fotografi të çdo momenti të jetës së tyre.

Falë kësaj nxitjeje të teknologjisë, është e lehtë për të kapur gjëra mahnitëse dhe të çuditshme dhe t’i ndani menjëherë ato me botën.

FOTO GALERI
1/15
Po luan basketboll apo po bën patinazh?

Top Channel