Godina e Kryeministrisë është rrethuar sot nga makina të vjetra luksoze.

Kjo nismë vjen në kuadër të projektit “Retro Publik”, i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimit të Transportit Shqiptar.

Projekti në fjalë ka për synim që të nxisë zhvillimin e një debati publik dhe të përmirësojë legjislacionin shqiptar për koleksionistët dhe restauratorët e makinave antike.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel