Një aksident ka ndodhur sot në një prej minierave në Bulqizë.

Një minator ka humbur jetën dhe një tjetër është në gjendje të rëndë në spital.

Sipas policisë, dyshimet e para janë për një helmim të dy punëtorëve nga gazi që prodhohet nga shpërthimet me dinamit në galerinë e minierës në Tërnovë.

Top Channel