Astrit Patozi, koordinatori i partisë së re Bindja Demokratike, ishte i ftuar në emisionin Top Talk, ku shpjegoi domethënien e emrit të partisë së re.

“Ne mendojmë se Shqipëria ka këtë periudhë problematike për shkak të një bindjeje demokratike që nuk është problem i shoqërisë, por i politikave të gabuara. Bindja demokratike që ekziston te vendet e Evropës Perëndimore, i nevojitet edhe shoqërisë sonë. Kjo është domethënia në vija të trasha dhe qëllimi ynë”, deklaroi Patozi.

Koordinatori i Bindjes Demokratike shtoi se “Shqipëria ka nevojë për një projekt të ri politik që duhet të godasë sistemin” dhe theksoi se “ky projekt është ëndrra e një grupi shumë të madh njerëzish”.

Top Channel