E kaluara mban aq shumë gjëra interesante saqë ne kurrë nuk kemi dëgjuar për to, apo imagjinuar. Ndërsa disa nga këto gjëra duken të çuditshme dhe absurde, ato ishin absolutisht normale dhe mjaft të zakonshme gjatë asaj kohe.

Ndërsa shohim përmes këtyre fotografive, mund të kuptojmë më mirë diçka për të kaluarën.

FOTO GALERI
1/16
Konkurs bukurie Cliftonville, 1936

Top Channel