Wake Up/ Briken Calja, Nënkampion i Evropës: Institucionet e sportit janë në gjumë

22/04/2019 12:42

Pak ditë më parë, Briken Calja u shpall nënkampion Evrope, duke u renditur i dyti në dy garësh me 339 kg të ngritura.

Kjo garë solli 1 medalje të artë në stilin e shkëputjes ku ngriti 156 kg.

Po ashtu ai u vlerësua dhe me 2 medalje argjendi në stilin e shtytjes për peshën 183 kg. Ndërkohë një vit më parë Briken Calja u shpall kampion absolut i Evropës në peshën 69 kilogramë, me 3 medalje të arta.

Top Channel