Më tutje, Fitor Muça foli për hipokrizinë e politikanëve në raport me atë që ata predikojnë.

Sipas pastorit, politikanë janë thjeshtë mjeshtër të artikulimit të fjalëve të besimit gjatë ditëve të festave, kur bëjnë urimet.

“Politikanët kur hyjin në këto festa për të uruar hyjnë me të njëjtën zemër dhe dalin po me të njëjtën. Asgjë nuk ndryshuan. Ata vetëm sa janë bërë mjeshtër të artikulimit të fjalëve të besimit, por substanca është përsëri zero sepse të nesërmen do vazhdojnë aktivitetin që kanë pasur përpara se të thonë fjalët e besimit. Ky është një raport hibridi që përpiqen që të ndërtojnë. Mund ta quajmë një lloj hipokrizie”, tha ai.

Top Channel