Festa dhe shpenzime pa fund, duket se është edhe motoja e fëmijëve të pasur të Zimbabves, teksa postojnë në rrjetet sociale foto personale për të shfaqur luksin ku jetojnë.

Pothuajse në çdo shtet është hapur një llogari në Instagram për “The Rich Kids of…” dhe të më të fundit që i janë bashkuar nismës janë adoleshentët e Zimbabves.

Ditët e fundit, Zimbabve ka përfunduar në qendër të vëmendjes për shkak të tensioneve politike, që kulmuan me dorëheqjen e presidentit Mugabi, ditën e sotme.

FOTO GALERI
1/30

Top Channel