Të gjithë kemi përjetuar njëherë një jetë shok kulturor. Kur udhëtoni për në Egjipt, për shembull, mund të jeni hutuar nga fakti se një nuse pickohet nga miqtë e saj para martesës, për t’i sjellë fat të mirë.

Pra, nga çdo shtet kemi diçka për të mësuar sa i përket kulturës dhe traditave.

FOTO GALERI
1/15
India nuk përdor letër tualeti.

Top Channel