Të dy prindërit, por kryesisht nëna, është shembulli për një fëmijë. Por, çfarë ndodh kur nënat kanë një sjellje jo fort të hijshme?

Një nënë shtatzënë me cigare në gojë padyshim nuk është një shembull i mirë për djalin e saj aty pranë dhe padiskutim një dëm i madh shëndetësor për foshnjën që ajo pret.

Si kjo foto ka me dhjetëra të tjera që qarkullojnë në rrjetet sociale, foto të cilat vënë në dyshim edhe aftësinë e tyre për të qenë nëna të denja.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel