Horoskopi/ Çiftet e zodiakut që nuk duhet të jenë kurrë bashkë

19/04/2019 11:38

Kush është njeriu i jetës suaj? Është e shkruar në yje. Këtu janë të gjitha shenjat që janë të papërputhshme me karakterin tuaj dhe nga e cila është më mirë të shpëtoni!

Një pyetje që duhet të bëni që në takimin e parë është kjo: “Çfarë shenje je ti?” Dhe nga përgjigjja do të kuptoni menjëherë nëse lidhja mund të funksionojë ose jo. Ndër shenjat e zodiakut ekzistojnë shumë ngjashmëri, por edhe mospërputhje që rrezikojnë kthimin e marrëdhënieve tuaja në ferr.

Pas romancës fillestare, kur gjithçka është trëndafila dhe lule, personaliteti i vërtetë i njeriut para jush shfaqet dhe nuk përputhet gjithmonë me tuajën. Për shembull, ju rrezikoni të dominoni vazhdimisht nga një partner më i fortë ose duke u varur nga programet e tij.

Qëndrimi armiqësor i dikujt në fillim të lidhjes mund të kthehet frikshëm në një xhelozi. Dashuria duhet të sjellë anën tuaj më të mirë dhe jo atë më të keqe. Shfletoni galerinë e mëposhtme për të mësuar më shumë.

FOTO GALERI
1/12
Dashi: Mos u lidhni kurrë me një Bricjap - Dashi shkel rregullat dhe Bricjapi i dikton ato. Shpirti i improvizimit që ka Dashi luftohet me saktësinë dhe parashikimin e Bricjapit si dhe me fiksimin e tij me punën. Do t`ju duket sikur jeni me shefin tuaj.

Top Channel