Në Shtëpinë Tonë/ Shikoni se si i riu nga Shkodra e kthen qeramikën në art

18/04/2019 11:54

Të rinjtë shqiptar përveç profesionit kanë filluar të shprehin dhe talentet e tjera duke i kthyer ato në praktik.

Edis Kadija nga Shkodra prej disa vitesh bënë artë në qeramikë. Ai me kreativitetin e tij, qeramikën e kthen në forma të ndryshme me motive nga tradicionalja e deri në ato të personalizuara.

Për emisionin tonë ai tregoi procesin e punës së tij dhe figurat shumë interesante.

Ndiqeni klipin e më poshtëm.

 

Top Channel