30 stadiumet e futbollit më të mahnitshëm në botë – FOTO

18/04/2019 14:43

Futbolli është sport magjik dhe si i tillë edhe stadiumet nëpër botë janë duke u ndërtuar.

Nga stadiumet në Ballkan e deri te ato në SHBA dhe Katar, bota e futbollit është duke u mahnitur me to:

FOTO GALERI
1/31
Marina Bay Stadium, Singapor

Top Channel