10 gjërat më të çuditshme që kanë rënë ndonjëherë nga qielli

17/04/2019 21:11

Këto forma të panatyrshme të “reshjeve” i kanë habitur të gjithë.

FOTO GALERI
1/10
Peshk. Ka peshk fluturues, dhe pastaj ka dhe peshk që bien. Në zonat bregdetare, moti i stuhishëm mund të krijojë një vorbull uji, një fenomen i ngjashëm me uraganin që në fakt mund të thith jetën detare e pastaj "ta plasë' në tokë. Është dokumentuar kudo nga Sri Lanka në Australi deri në Meksikë.

Top Channel