“Në shtëpinë tonë”/ Zadrima, shumë arsye se përse duhet ta vizitoni

16/04/2019 11:55

Zadrima, e ndodhur mes 2 qyteteve të mëdha si Shkodra dhe Lezha, ruan me fanatizëm të madh çdo aspekt të trashëgimisë kulturore dhe historike.

Sot kemi vizituar zonën e Zadrimës për tu njohur me historinë, veçantinë e këtij vendi, kulturën, veshjet popullore, punimet artizanale, skuadrën e parë të futbollit për femra dhe me kulinarinë.

Sot “Në shtëpinë tonë” i’u treguam  shumë arsye se përse duhet të vizitoni Zadrimën.

Top Channel