“Në shtëpinë tonë”/ Mjeku popullor: Rigoni rregullon funksionin e mëlçisë

16/04/2019 11:57

Rigoni është erëza më e përdorur në kuzhinë nga amvisat por sot do të njihemi me vlerat shëndetësore dhe kurative që ajo ka në organizmiin tonë, informacione që do të na i japë mjeku alternativ Ibrahim Lala.

Ndër të tjera ai thotë se është mirë që rigonin t’ia shtoni të gjitha pjatave që e kërkojnë, ku përveç shijes së mirë do të thithë lëngjet e somakut dhe do të rregullojë funksionin e mirë të mëlçisë.

Top Channel