Dy automjete u dogjën në mesnatë pranë drejtorisë së policisë në Elbasan.

Sipas të dhënave nga vendngjarja të paktën një prej makinave është djegur qëllimisht dhe autori është identifikuar si një 38 vjeçar me emrin Mario Toçi.

Por policia e Elbasanit nuk jep detaje për këtë ngjarje që ndodhi pranë mjediseve të drejtorisë vendore të Elbasanit.

Automjetet ishin në pronësi të Hysen Hasekiut dhe Bledar Hoxhës

Top Channel