Ambulanca në Dunavat në Gjirokastër i është nënshtruar rehabilitimit të plotë, duke përmirësuar nga themelet shërbimin që ofron për banorët e kësaj lagjeje.

Kryeministri Edi Rama vlerësoi sot transformimin total e kuptimplotë të kësaj qendre shëndetësore.

“Mirëmëngjes dhe me një shembull që tregon se si shërbimi parësor shëndetësor po ndryshon pak nga pak e rrënjësisht, ju uroj një javë të mbarë”, theksoi Rama.

Top Channel