Këto këshilla pse të puthurit mban çdo çift të fortë-fizikisht dhe mendërisht.

Ju ndihmon të zgjidhni partnerin e duhur.

FOTO GALERI
2/9
Djeg kalori. Në varësi të raporteve të ndryshme, puthja djeg nga dy deri në gjashtë kalori në minutë.

Top Channel