Fotografët që i kanë kapur këto detaje kanë aftësi të jashtëzakonshme të vëzhgimit, pasi ata vunë re diçka të çuditshme dhe ishin të shpejtë mjaftueshëm sa duhet për të nxjerrë kamerat për të kapur ngjarjen.

Dhe më vonë, ata nuk harruan të ndajnë fotot e tyre me pjesën tjetër të botës. Ja disa nga fotot.

FOTO GALERI
1/20
Një dritë varëse? Jo, një tullumbace që është e mbërthyer pas llampës!

Top Channel