Një grua gjatë gjithë jetës së saj do të shpenzojë rreth 15,000 dollarë vetëm për make up-in, por kjo nuk është e vetmja gjë që gratë harxhojnë para.

Për më tepër lexoni listën më poshtë:

FOTO GALERI
2/16
RAD Emergency Bra (gjinj-mbajtëse) Një objekt që mund të shpëtojë jetën tënde! Kjo u shpik nga Dr Elena Bodnar, i cila, në atë kohë, ishte themeluesja dhe kryetarja e Institutit të Kërkimeve për Menaxhimin e Rrezikut të Traumës në Çikago.Kjo gjinjë-mbajtëse elegante transformohet në dy maska ​​me sisteme të pavarura të rripave. Duke pasur 20 vjet eksperiencë në kërkime nën rripin e saj, Dr. Bondar duhet të dijë se për çfarë po flet … ndoshta duhet të marrim një.

Top Channel