“Të dish, është të dish që ti nuk di asgjë”-ka thënë Sokrati. Falë shkencës ne dimë shumë, por ka akoma më shumë gjëra që ne nuk i dimë.

Më poshtë po iu sjellim disa nga misteret e shkencës, për të cilat studiuesit akoma nuk kanë një përgjigje.

FOTO GALERI
1/15
Si u formua Universi? Disa gjëra që dimë për universin: është i pafundëm, është i mbushur me vrima të zeza. Dhe një nga ato gjëra që nuk dimë: si filloi. Disa studiues pyesin veten nëse ai madje kishte një fillim apo ishte gjithmonë atje...

Top Channel