Me Interpolin që sa vjen e i afrohet, Xheorxhina dhe Karveri vendosin ta mbyllin hetimin një herë e përgjithnjë. Irina i tregon Negreskut një sekret familjar.

Çdo të martë në Top Channel, ora 21.00

Top Channel