Ne shtëpinë tonë/ Teknologu: Kujdes kur blini bulmet, rrezik për shumë sëmundje

05/04/2019 11:41

Sot “Në shtëpinë tonë” do të njihemi me përzgjedhjen në treg të bulmetit, kujdesi që duhet të tregojmë, ruajtja në kushtet e shtëpisë dhe sasia ditore e lejuar e konsumimit të produkteve të ndryshme si qumështi, djathi, gjalpi etj.

Teknologu Nazif Tivari jep informacione se si të dallojmë bulmetin nëse ka vaj palme dhe kushtet e ruajtjes dhe nutricionistja Enkeleida Ferrollari, e cila na tregon rreth dozës ditore të konsumimit të bulmeteve.

Top Channel