Kalidoi Koulibaly është futbollisti që ka më shumë merkato në skuadrën e Napolit, me të cilën prej 3 sezonesh luan në nivele mjaft të larta dhe është titullar i padiskutueshëm në mbrojtje.

Manchester United, Paris Saint Germain, Juventus dhe Real Madrid, janë klubet që po monitorojnë nga afër ecurinë e tij dhe janë gati të plotësojnë kërkesat e De Laurentisit.

Top Channel