Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj vizitoi sërish në Shkodrën. I shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu, ai është takuar me përfaqësues të prefekturës së Qarkut Shkodër.

Në përfundim, ministri u shpreh se takimi u zhvillua për t’i dhënë Shkodrës dhe qytetarëve të saj sigurinë maksimale të kërkuar: “Jemi këtu për të mbajtur angazhimin tonë për t’i dhënë vëmendjen maksimale Shkodrës dhe sigurisë së qytetarëve të saj”.

Top Channel