Wake Up/ Studimi: Arsyet pse 51% shqiptarëve nuk shkojnë mirë me shefat

15/03/2019 12:26

Anketa e Cilësisë së Jetës e Komisionit Evropian tregon se shumica e shqiptarëve nuk shkojnë mirë me shefin.

Rreth 51% e shqiptarëve të pyetur janë përgjigjur se i vlerësojnë marrëdhëniet epror-vartës si shumë të tensionuara, rreth 34% i vlerësojnë disi të tensionuara dhe vetëm 16% janë shprehur se midis tyre nuk ka tension. Shqiptarët i kanë vlerësuar marrëdhëniet epror-vartës si më të tensionuarat në të gjithë Evropën.

Top Channel