Për herë të parë këtë vit është zhvilluar Festivali i videoartit shqiptar në Vjenë, ku ndër shumë vende të tjera ka marrë pjesë edhe Shqipëria.

Për dy netë 13 videoartistë shqiptarë i prezantuan publikut austriak artin e tyre multimedial, ku ndër të tjera pasqyrohej më së miri edhe Shqipëria me të mirat dhe të këqijat e saj.

Aristët që morën pjesë në këtë aktivitet janë: Anri Sala, Adrian Paci, Silva Agostini, Elsa Martini, Violana Murataj, Ermela Teli.Vjolana Murataj është një ndër këto artiste, e cila jeton mes New Jork-ut dhe Tiranës

Top Channel