Farat e linit konsiderohen si një nga elementët më të rëndësishëm natyralë që ndihmojnë në normalizimin e funksionit të zorrëve dhe nxisin tretjen.

Ato janë të pasura me vitamina, minerale, acide yndyrore dhe fibra.

Nutricionistja Stavrula Posteci, na jep disa sugjerime se si t’i konsumojmë farat e linit dhe tregon se çfarë sëmundjesh parandalon.

Top Channel