Wake Up/ Dy balerinët, motër e vëlla “Në majë të gishtërinjve” për humanizëm

13/03/2019 12:59

Adela dhe Anxhelo Muçollari, motër e vëlla, janë balerinë në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit.

Ata do të sjellin shfaqjen “Në Majë të Gishtërinjve” në datat 15 , 16 , 17 Mars,  ora 19:00 në ArTurbina. E rëndësishme është të theksohet që të gjitha të ardhurat e këtij aktiviteti do të shkojnë si donacion për fëmijët me sëmundje gjaku.

Top Channel