Në Shtëpinë Tonë/ Ja çfarë shërojnë kokrrat, gjethet dhe vaji i ullirit

13/03/2019 11:18

Ulliri si bimë medicinale është përdorur që në lashtësi e deri më sot. Si kokrrat, vaji i ullirit e po ashtu dhe gjethet janë shumë të shëndetshëm për organizimin e njeriut dhe parandalues për shumë sëmundje.

Specialisti dhe agronomi i ullirit, Hajir Ismaili thotë se gjethet e ullinjve janë plot përbërës kundër viruseve dhe mikro-organizmave të dëmshëm.

Ato arrijnë të ndikojnë në organizëm më fuqishëm se shumë prej antibiotikëve të farmacive.

Për të mësuar më shumë rreth sëmundjeve që parandalojnë këto nënprodukte të bimës së ullirit, ndiqeni klipin e më poshtëm.

Top Channel