Një grup prej rreth 30-40 emigrantësh shqiptarë që jetojnë në Greqi, po protestojnë jashtë ambasadës shqiptare në Athinë, për të kërkuar largimin e asaj që quajnë qeveria e krimit dhe drogës.

Protestuesit janë anëtarë të Partisë Demokratike dhe të LSI.

Protestuesit hedhin parulla kundër qeverise, dhe kërkojnë rrëzimin e qeverisë Rama.

Nen parrullën Rama Ik, anëtarët e opozitës në mërgim, kërkojnë largimi e kryeministrit Rama.

Pavarësisht numrit të vogël të tyre, protestuesit po mbahen në distance prej forcave të policisë që ndodhen në zonë.

Top Channel