Në shtëpinë tonë/ Mjeku: Abuzimi me spec djegës mund t’ju shuajë shqisën e shijes

08/03/2019 11:20

Njihet ndryshe si “ari i kuq i tavolinës” ose ushqimi “inteligjent”.

Bëhet fjalë për specin djegës dhe sot “Në shtëpinë tonë” do të njihemi me këtë produkt për efektet dhe vlerat që ka në organizmin tonë. Gjithashtu mjeku Ylli Merja do të na japë informacione rreth dozës ditore që lejohet të konsumohet ose përdoret tek ushqimet.

Top Channel