Përdorimi i shumë erëzave në gatimet meksikane i dallon nga gatimet e vendeve të tjera dhe shijes pikante.

Shqiptarët i kanë pëlqyer këto ushqime e sidomos gjerat pikante.

Dhe pikërisht për këtë emisioni “Në Shtëpinë Tonë” sjell pesë receta të ndryshme meksikane.

Kuzhinieri Arsen Aslazi gatuan disa receta meksikane, të cilat janë: My Takos, Naços, Kasadia me spinaq dhe fileto pule, Falutas Magjike dhe sallat meksikane quhen recetat qe do ju tregojmë sot.

Për të gjitha këto receta interesante, nutricionistja, Rolina Naço na tregon vlerat ushqyese.

Top Channel