Mediat gjermane e cilësuan si ” Zot i Veshur me të Bardha” për një arsye pasi arriti që të kryente një nga transplantet më të vështira të kockave dhe të shmangte paralizën tek pacientja shqiptare nga Kuçova.

I ftuar  në ” Wake Up”,  doktor  Arjan Mullahi tregoi disa nga metodat më të fundit në vendosjen e protezave në nyjet artikulare dhe çfarë efektesh sjellin ato tek  pacientët.

Top Channel