Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi bën bilancin në këtë 11-vjetor të Pavarësisë së Kosovës dhe thotë se në fund të këtij viti beson që do të jetë arritur marrëveshja historike me Serbinë.

Në një intervistë për Top Channel, Thaçi thotë se taksa e vendosur ndaj Serbisë duhet të pezullohet.

“Nuk ka çmim që do të mund të cenojë partneritetin e popullit të Kosovës me SHBA. Mund të jetë cenim i qeverisë amerikane në raport me ndonjë politikë të gabuar të qeverisë së Kosovës”, deklaroi Thaçi.

Top Channel